Gaggenau bagesten
Vi er en familie der elsker pizza og helst de hjemmelavede af slagsen. Gennem årerne har vi indkøbt forskellige stenplader, som skulle være specielt egenede til sprøde pizzaer. Det er dog endnu ikke lykkedes os at lave den perfekte pizza (hvilket nok aldrig sker).
Men i forbindelse med vores nye køkken og hvidevarer er vi faldet over Gaggenaus ovne. Især lyder det vildt godt med en bagesten med eget varmelegeme specielt beragnet til pizzaer og brød. Nu er Gaggenaus produkter blandt markedets dyreste. Så inden vi giver så mange penge ekstra for en Gaggenau ovn, vil jeg gerne være sikker på, at bagestenen er så uovertruffen, som Gaggenau skriver i deres materiale. Kan derfor godt bruge feedback fra folk som har prøvet bagesten i praksis.
På forhånd tak!
Jeg kan på det varmeste anbefale Gaggenaus ovne. Ikke alene får man markedets største ovnrum på hele 67 liter. Men med den omtalte bagesten er man sikret perfekte pizzaer. Det tager kun i omegnen af 3 minutter at bage en pizza. Bunden er super sprød takket være den 300 grader varme bagesten, så i kan med sindsro betale de ekstra penge for en Gaggenau ovn.
Kan I mon lokkes til at skrive- skal jeg bare sætte ovnen på 300 grader varmluft- eller ikke varmluft?
Vi er lige flyttet i et hus, som har en gaggenau ovn med bagesten og vil gerne prøve at lave pizza.
BH Karina.
Det er meget nemmere for dig at kontakte Gaggenau direkte:
tlf. 44898833
Så for du al den hjælp og vejledning der skal til – og ikke mindst : fra personer som ved hvad de taler om.
Nyd de dejlige produkter du har.