Hejsa

Vi har indhentet tilbud fra Svane og Vordingborg på et nyt køkken gennem Boligkontoret Danmark.

Mere eller mindre skal de eksisterende elementer ‘bare’ udskiftes med de nye, MEN, den eksisterende rørføring til opvasker, stik kontakter (opført af boligforeningen) skal bevares som de er, ligeledes må emhætten heller ikke flyttes.

Svane”s tilbud bliver lige til gætter jeg på. De kaster sikkert en eller anden form for pseudo rabat på, men forskellen på de to er at Vordingborg har tilbud at pille det gamle ned for 3400,- det var Svane ikke interesseret i at tilbyde.
Vordingborg kom også ind på at der skulle elektriker og vvs på, det gjorde Svane ikke umiddelbart og her undrer det mig.

Burde det virkelig være nødvendigt at bestille en vvs”er og en elektriker? Jeg kan sagtens selv finde ud af at lukke for vandet under håndvasken… men må jeg ikke det?
Og ifht. el, så kan jeg da også sagtens selv afmontere ovnen og den stik kontakt der sidder på væggen lige over køkkenbordet behøver vel ikke lige frem fjernes?
Jeg synes det lugter af unødvendige udgifter, men savner bekræftelse på om jeg må de ting selv??

En anden ting der kunne være rart at få et indtryk af er hvor længe man må påregne at det tager at sætte køkkenet op igen? Vi bor i lejlighed og har et lille u-formet køkken, og hvis der er een ting jeg ikke bryder mig om efter at have set håndværkere gå og renovere bygningerne omkring os, så er det håndværkere som arbejder i snegletempo / er ineffektive.

En sidste ting jeg undrede mig over var at Vordingborg manden svarede da vi sagde ‘vi har jo hørt at der er noget med rabat’, hvortil han svarer ‘ja, man kan få en god rabat igennem boligforeningen’.
Men årsagen til at vi tog kontakt til Vordingborg i første omgang var jo fordi de på deres hjemmeside reklamerer med 50% på alle køkkener.
Jeg forestiller mig at BKD rabatten ikke kommer derinærheden af, eller det vil jo vise sig når Svane komme med deres bud også 🙂

Der er ikke noget der forarger mig så meget som listepriser der pumpes op inden der gives ‘rabat’, hvilket jeg kan forstå rent faktisk sker. Jeg har en kollega hvis svorger pt. arbejder for Vordingborg Køkkener og min kollega fik 50% rabat på bundlinien for sit køkken (han monterede selv sammen med svorgeren).
Det siger lidt om listepriser hos Vordingborg…