juni 12, 2013
Bordplade i keramik
Hvad skal man mene om de helt nye keramiske køkkenbordplader? Efter de informationer, der er tilgængelige på nettet, kunne det sagtens være en bordplade at overveje til sit nye køkken.
Tilsyneladende er der en masse positive egenskaber ved en bordplade i keramik, men det ville da være usædvanligt, såfremt der ingen ulemper er. Og hvad med prisen og er der monstro begrænsninger i længden som fx med granit?
Har også kigget lidt på keramik til mit nye køkken. Kan se at overfladen er ekstremt robust med en hårdhed på 8 på MOHS skalaen (diamant topper med 10).
Keramik skulle ligeledes være noget af det mest resistente i forhold til varme påvirkning (ca 250 grader)
Er dog nød til at acceptere en længde samling, da jeg har fået oplyst at maks længden er 355 cm. Prisen ligger i den absolut dyre ende af skalaen. Så jeg tæller lidt på knapperne :=)
Største problem – og årsagen til at jeg desværre ikke vælger keramik – er farven.
De fås simpelthen ikke i rigtig hvid 🙁