juli 15, 2008
Valnød – lysere med tiden?
Vi overvejer et køkken i Valnød, men har hørt at valnød bliver lysere med tiden. Er der nogen der har erfaringer med det? Er det så meget at man tænker over det?
Vi overvejer et køkken i Valnød, men har hørt at valnød bliver lysere med tiden. Er der nogen der har erfaringer med det? Er det så meget at man tænker over det?
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Alle træsorter bliver lyser med tiden men det er kun fordi de bliver afblejet af sollyset så efter nogen år vil man kunne se forskel på en ny låge og en gamle låge. Det er ikke noget man vil kunne se med mindre man holder de to låger op mod hinanden.
Det er rigtigt at valnød har en tendens til at blive lysere med tiden. Det er er især udttalt hvis lågerne udsættes for meget sollys, så det afhænger altså også af hvordan køkkenet vender. Kirsebær derimod bliver hurtigt noget mørkere end udgangspunktet. Der er nogen køkkenfirmaer som bejdser deres valnød en smule så den fremstår mørkere fra starten af. Men de vil satdig bleges med lyset.