Hej alle

Jeg skriver i denne kategori da det i bund og grund handler om renovering af ældre køkkener. Jeg skriver dette indlæg i håb om at høre fra nogen erfarne personer indenfor køkkenbranchen kan give mig nogle gode råd/retningslinjer.

Det drejer sig om at vi har en lille udlejningsvirksomhed af lejligheder til private. Lejlighederne ligger i ældre, men velholdte hus som alle blev renoveret i meget god kvalitet for ca. 15-25 år siden.

Derfor er det nu relevant at opfriske/renovere/udskifte køkkener.

De nuværende køkkener er i fin kvalitet og funktionelt fejler de ofte intet, men det er klart at efter 15-25 år er et køkken ikke super-moderne at se på længere og vi skal også kunne tiltrække nye lejere.

Så nu er jeg begyndt at interessere mig for hvad muligheder, der er for at udskifte fronter/låger da det ofte vil være tilstrækkeligt. Korpus kan ofte genbruges og på den måde kan vi udskyde en total udskiftning, med god samvittighed, fx. 15 år mere.

Det er vigtigt for os og vores forretning/koncept at vi holder en høj kvalitet. Ikke at det skal være Unoform, men der er tale om udlejningslejligheder som naturligvis skal kunne holde til et vist (hårdt) brug.

I nogle nyere køkkener har vi hvide laminatlåger med en kant i træ samt fyldningslåger i mere klassisk stil.

Kravene er:

En god kvalitet der holder sig pæn i gennem mange år og meget brug. Folier og Ikea-kvalitet er fuldstændigt udelukket
Designet skal være tidsløst, grebsfri-stil kan være en mulighed
Prisen har en betydning, men vi betaler gerne de ekstra 20%, hvis det giver en kvalitet der kan give os en tryghed for at produktet kan holde sig pænt igennem mange år

Jeg forestiller mig at vi selv er i stand til at sætte nye fronter/låger op, men skal der fx. ny bordplade på eller mere omfattende arbejde, benytter vi lokale køkkensnedkere.

Er der nogle oplagt valg i materialer, producenter, samarbejdspartnere , der svarer til det jeg søger?

Alle bud er velkomne, hvis du er sikker på at kvaliteten ikke vil skuffe os eller vores lejere, om 15 år 🙂

På forhånd tak